ניסיתי לכסות על הבושה בהרבה קצפת, הרבה מעל למה שהיה רשום במתכון. ויתרתי גם על הדבש והקינמון, כי זה לא נראה לי טעמים שאני או המשפחה נאהב בקצפת, והוספתי במקום זה כמה כפיות של אינסטנט פודינג ואבקת סוכר.
funny story: המערבל עומד אצלי במטבח על שולחן מתקפל לא הכי יציב. זה מה יש וזה מה נכנס למטבחון הפיצפון שלי. כאשר מקציפים במהירויות הגבוהות, כולו מתחיל לרקוד ולהרקיד את השולחן. היום, במיכל הקצפת השני, רקד לו המערבל אל מחוץ לשולחן, נחת על צידו (תודה לאל, על כיסא ולא על הרצפה) ופרפר שמנת לכל הכיוונים. חבל שלא צילמתי לכם, אבל הייתי עסוקה בחילוץ ניצולים.
התגובות: כל עוגה שאני מכינה עוברת ישירות לוועדת הביקורת שמתאספת אצל סבתא (אמא שלי) בשישי בערב. אם העזתי לא להכין עוגה נשמעות זעקות שבר ומחאה מכל עבר. אז ככה:
גיס 1 ואחיין 1 (בן 16): "יותר מדי שוקולד"
אחיין 2 (13): "אתה חושב שאתה יכול לאכול הרבה מהעוגה הזו, אבל אתה לא יוכל. אחרי ביס או שניים אתה לא יכול להמשיך."
דעתי האישית: עוגה נימוחה, מאוד שוקולדית. הגזמתי עם הקצפת אבל היא באמת יצאה לי נורא מכוערת. יש משהו בדבריו של אחיין 2, זו עוגה מפוצצת שלא מתאימה אחרי ארוחה כבדה אלא היא ארוחה בפני עצמה. אני לא מסכימה עם עניין השוקולד, אבל גיס 1 הוא אחד מהאנשים המוזרים האלה שלא מתחברים לשוקולד מריר ואחיין 1 הוא הבן שלו. מהשוקולד חלב של קדברי גיסי יכול לאכול טבלאות של מטר על מטר (שאמא שלו מביאה לו כל פעם שהיא מבקרת מאנגליה), אבל בעוגות הוא תמיד יעדיף קצפת, עדיף עם ריבת חלב או עוגיות. אנחנו אוהבים אותו בכל זאת.
לא נראה לי אחזור לעוגה זו שוב. יש לי שוקולדיות אחרות מוצלחות ממנה, או יותר נכון, שיוצאות לי יותר מוצלחות ממנה. שבוע הבא: קינוחים לסוכות!
|
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה